Terapia e llambes blu

terapi e drites blu

Terapia e llambes blu

Terapia e drites blu eshte e dizenjuar qe te trajtoje lloje te ndryshme te crregullimeve te lekures. Kjo terapi perdoret per te rregulluar strukturen e lekures, te demtuar si pasoje e demtimeve nga dielli, aknet apo shenjat e akneve.
Terapia e dritës blu është një trajtim joinvasiv për aknet që përdor dritën për të vrarë disa baktere në lëkurë. E miratuar nga FDA, per trajtimin e akneve te te gjitha llojeve kryesisht akne vulgaris ne faze te avancuar qe nuk i eshte pergjigjur terapive te tjera.
Terapia e dritës blu përdor dritë në gamën e gjatësisë së valës blu për të vrarë bakteret Propionibacterium acnes, në lëkurë. Studimet tregojne prova dhe rezultate te larta te trajtimit te akneve me Blue Led Therapy.
Sipas Akademisë Amerikane të Dermatologjisë, terapitë me drite “tregojnë premtime të mëdha në trajtimin e akneve”, me shumë njerëz që përjetojnë një përmirësim të dukshëm në shëndetin e tyre të lëkurës pas një numri seancash.
Terapia e dritës blu mund të përdoret për të trajtuar aknet që tashmë janë të pranishëm në lëkurë ose për të kontrolluar gjendjen përpara shfaqjes së një shpërthimi.
Terapia e drites blu pervec trajtimit te akneve perdoret edhe ne rastet e diagnozave te dermatitit seboroik facial.
Rezultate te larta jane vene re dhe ne trajtimet per rigjenerimin e flokeve.
Ne kliniken Brend ky lloj trajtimi ka disa kohe qe aplikohet me profesionalizem dhe rezultatet ne cdo pacient kane qene mahnitese.