Mjekesi Estetike

Webp.net-resizeimage
[dt_fancy_title title=”MJEKESIA ESTETIKE NE KLINIKEN BREND” title_size=”h3″]

Ne kliniken Brend aplikohen metodat me te avancuara te shkences, qe kane te bejne me trajtimet mjekesore estetike te fytyres dhe trupit. Mjekësia estetike përfshin të gjitha procedurat mjekësore që kanë për qëllim përmirësimin e pamjes fizike dhe kënaqësinë e pacientit, duke përdorur procedura jo invazive apo mini-invazive.

[dt_carousel slides_on_wide_desk=”6″ slides_on_desk=”6″ slides_on_lapt=”4″ slides_on_h_tabs=”6″ item_space=”0″ adaptive_height=”n” autoplay=”y” arrow_icon_size=”30px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” arrow_icon_color=”rgba(51,51,51,0.25)” arrows_bg_hover_show=”n” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” r_arrow_h_offset=”-35px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_h_offset=”-35px” show_bullets=”y” bullets_style=”fill-in” bullet_size=”12px” bullet_gap=”14px” bullet_color_hover=”rgba(51,51,51,0.25)” bullets_h_offset=”0px”]
kavitacion
celulit
Trajtim me qumesht
Mesoterapi me vitamine c
Mesoterapi me vitamine c 2
Fototerapi e fytyres
coolsculpting
[/dt_carousel]
[dt_fancy_title title=”TRAJTIMET ESTETIKE” title_size=”h3″]

Botoks

Botoxi redukton rrudhat e fytyrës në ballin tuaj, në mes të syve të tu, dhe në zonat delikate rreth syve. Injektimi i botoxit frenon kontraktimin e muskujve të fytyres të cilët shkaktojnë rrudha gjatë levizjeve te fytyres.

botoks
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fbotoks%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ css=”.vc_custom_1544891965972{margin-top: 20px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]

Filler

Filleri është një mbushës i indeve të buta të injektuara në lëkurë për të ndihmuar në mbushjen e rrudhave të fytyrës, duke rikthyer një pamje më të butë. Shumica e këtyre mbushësve të rrudhave janë të përkohshme….

filler
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Ffiller%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ css=”.vc_custom_1543421389795{margin-top: 20px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]

Mezoterapi

Mesoterapia është një teknikë që përdor injeksione të vitaminave, enzimave, hormoneve dhe ekstrakteve të bimëve për rinovimin dhe perteritjen e lëkurës, si dhe heqjen e yndyrës së tepërt.

Mesoterapi me vitamine c
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fmesoterapi-e-flokut%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ css=”.vc_custom_1544890342949{margin-top: 20px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]

Peeling

Peeling kimik është një procedurë që përdoret për të pakësuar dhe eliminuar rrudhat e sipërfaqshme rreth syve, gojës dhe në tërësi të lëkurës së fytyrës, lëkurën e plakur dhe në pamje të lodhur

peeling
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fpeeling%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ css=”.vc_custom_1543421459036{margin-top: 20px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]

Radiofrekuence

Radiofrekuenca ka të bëjë me stimulimin e prodhimit të kolagjenit. Trajtimi zhvillohet ne formen e nje masazhi ne fytyre, me ane te nje manipole e cila transmeton valet elektromagnetike ne formen e energjise termike

radiofrekuence
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fradiofrekuence%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ css=”.vc_custom_1545172627678{margin-top: 20px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]

CoolSculpting

CoolSculpting konsiderohet mënyra më efektive dhe më e përshtatshme për eleminimin e yndryrnave apo shtresave dhjamore.

coolsculping1
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fcoolsculpting%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ css=”.vc_custom_1545742461898{margin-top: 20px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]

Fototerapi e fytyres

Terapia e drites blu eshte e dizenjuar qe te trajtoje lloje te ndryshme te crregullimeve te lekures. Kjo terapi perdoret per te rregulluar strukturen e lekures, te demtuar si pasoje e demtimeve nga dielli, aknet apo shenjat e akneve.

Fototerapi e fytyres 2
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fterapia-e-llambes-blu%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ css=”.vc_custom_1545174356071{margin-top: 15px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]

PRP

Trajtimi me plazme eshte terapi natyrale kundra plakjes(anti age). Konsiderohet terapi natyrale sepse perdoret plazma e vete individit. Terapia me plazme perdoret per rigjenerimin e lekures se fytyres qafes…

PRP 2
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fprp-platelet-rich-plasma%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ css=”.vc_custom_1544889981724{margin-top: 20px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]

Video Galeri

Procedura estetike mjekesore
[dt_carousel arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=2Vrw8ceY1zw” onclick=”lightbox”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=Hgb8Guc1_A8″ onclick=”lightbox”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=53RItoq9BB8″ onclick=”lightbox”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=tfgeG0AgM2Y” onclick=”lightbox”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=C040pb856IM” onclick=”lightbox”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=7pozHkUM6oY” onclick=”lightbox”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=fyqsUjePh7Y” onclick=”lightbox”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=Ev4IyIxkou4″ onclick=”lightbox”][/dt_carousel]

Foto Galeri

Procedura estetike mjekesore
[dt_gallery_masonry image_border_radius=”0px” project_icon_border_width=”0px” include=”2192,2193,2195,2197,2198,2199,2200,2202″]