Dermatologji

Dermatologji
[dt_fancy_title title=”DERMATOLOGJIA NE KLINIKEN BREND” title_size=”h3″]

Klinika Brend, ofron me profesionalizem te lart diagnostikimin dhe trajtimin e te gjitha llojeve te patologjive te lekures.

Dr Blerta Gjoni me eksperencen e saj te gjate si mjeke dermatologe, diagnostikon, trajton dhe ndihmon në parandalimin e sëmundjeve që mund të prekin lëkurën, flokët dhe thonjtë.

[dt_carousel slides_on_wide_desk=”6″ slides_on_desk=”6″ slides_on_lapt=”4″ slides_on_h_tabs=”6″ item_space=”0″ adaptive_height=”n” autoplay=”y” arrow_icon_size=”30px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” arrow_icon_color=”rgba(51,51,51,0.25)” arrows_bg_hover_show=”n” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” r_arrow_h_offset=”-35px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_h_offset=”-35px” l_arrows_mobile_h_position=”20px” r_arrows_mobile_h_position=”20px” show_bullets=”y” bullets_style=”fill-in” bullet_size=”12px” bullet_gap=”14px” bullet_color=”rgba(51,51,51,0.25)” bullets_h_offset=”0px”]
Tumor benjin
Dermatit atopik
skleroterapi
Trikoskopi
kruoterapi
Dermatoscopy (1)
[dt_fancy_image][/dt_carousel]
[dt_fancy_title title=”Ekzaminime dermatologjike” title_size=”h2″]
[dt_fancy_title title=”Trikoskopia” title_size=”h3″]

Trikoskopia është një metodë e ekzaminimi qe perdoret per vlerësimin dhe diagnostikimin e sëmundjeve të flokëve dhe kokës. Metoda lejon identifikimin e shpejtë të anomalive të flokëve.

trichoscopy
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Ftrikoskopi%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ css=”.vc_custom_1544398333682{margin-top: 0px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Dermatoskopi” title_size=”h3″]

Dermatoskopia është ekzaminimi i lezioneve të lëkurës me një pajisje te quajtur dermatoskop. ne dallimin dhe percaktimin e dëmtimeve malinje (kanceroze) te lekures,

Dermatoscopy (1)
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fdermatoskopi%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ css=”.vc_custom_1543417332853{margin-top: 0px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Krioterapi” title_size=”h3″]

Krioterapia ne terapite mjekesore përdor gazin e azotit ose argonit për të krijuar temperatura jashtëzakonisht të ftohta për të shkatërruar indet e sëmura.

krioterapi
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fkrioterapi%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Terapia e llambes blu” title_size=”h3″]

Terapia e dritës blu mund të përdoret për të trajtuar aknet që tashmë janë të pranishëm në lëkurë ose për të kontrolluar gjendjen përpara shfaqjes së një shpërthimi.

Fototerapi e fytyres 2
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fterapia-e-llambes-blu%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Plexr” title_size=”h3″]

Metoda inovative jo-invazive, efektive në një kohë të shkurtër qe sherben per heqje te verrukeve ne zonen perreth qafes , tek krahet apo kudo qe vendosen me nje seance.

Heqje e verrukeve
[dt_default_button button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Mesoterapi e flokut” title_size=”h3″]

Mezoterapia e flokeve është një trajtim mini-invaziv i bërë nga injektimi ne koke i koktejeve ushqyese (bazuar në acidin hialuronik me vitamina, minerale, koenzime, amino acide etj.).

Mesoterapi me vitamine c 2
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fmesoterapi-e-flokut%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Patologjite e lekures” title_size=”h2″]

Dermati dhe llojet e tij

Dermatiti është një term i përgjithshëm që përshkruan një inflamacion të lëkurës. Dermatiti mund të ketë shumë shkaqe dhe ndodh në shumë forma. Format me te shpeshta te shfaqes se tij jane dermatiti atopik, seboroik, kontakti. Ne kliniken “Brend” trajtimi i dermatitit..

Dermatit
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fdermatiti%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]

Trajtim i renies se flokeve

Trajtimi i patologjive qe shkaktojne renien e flokeve ne kliniken “Brend”  eshte nje nga prioritetet kryesore. Perpara se te percaktohet nje diagnoze e sakt trajtimi, nevojiten te behen disa ekzaminime per te percaktuar sakt shkaqet dhe historikun e patologjise.

alopecia-areata
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Ftrajtim-i-renies-se-flokeve%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]

Psoriaza

Psoriasis është nje semundje autoimune ne te cilen qelizat e lëkurës veprojne me nje cikel jetesor te pershpejtuar. Qelizat zhvillohen shume shpejt dhe dalin ne siperfaqe te lekures ne formen e pllakave te kuqe, te prera dhe ndonjëherë të dhimbshme

Psoriasis
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fpsoriasis%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]

Rozacea

Rozacea  është një sëmundje e zakonshme kronike inflamatore. Kjo patologji eshte progresive dhe shfaqet kryesisht ne siperfaqe të fytyrës. Në fazat e saj fillestare, pityriasis rosea shfaq simptoma si skuqja e faqeve, hundës, mjekrës ose ballit

rozacea (1)
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Frozacea%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]

Vitiligo

Vitiligo është një çrregullim në të cilin sipërfaqet e bardha të lëkurës shfaqen në pjesë të ndryshme të trupit. Kjo ndodh sepse qelizat që e bëjnë pigmentin (ngjyrën) në lëkurë janë shkatërruar.

vitiligo
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fvitiligo%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]

Trajtim te akneve

Ne kliniken “Brend” trajtimit te akneve i kushtohet nje rendesi shume e madhe, duke perdorur te gjitha format e trajtimeve, te percaktuara nga protokollet shkencor, te individualizuara apo te kombinuara ne varesi te llojit te akneve.

trajtim akne
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Ftrajtim-i-akneve%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]

Video Galeri

Ekzaminime dermatologjike
[dt_carousel arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px”][dt_fancy_image][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=4-LAOjLo2ms” onclick=”lightbox”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=bjH_zZiJ_YM” onclick=”lightbox”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=CV9clAerG4k” onclick=”lightbox”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=8vU3Ln_OhFM” onclick=”lightbox”][/dt_carousel]

Foto Galeri

Ekzaminime dermatologjike
[dt_gallery_masonry image_border_radius=”0px” project_icon_border_width=”0px” include=”2157,2158,2026,1958,2025,1955,1829,1913″ css_dt_gallery=”.vc_custom_1542403640024{padding-top: 50px !important;}”]