Blog

Nga Dr. Shk. Blerta Gjoni:
Xhinset e modës së fundit, rrezik për këto sëmundje:

Pantallonat ‘e grisura’, si pjesë e tendencës së modës, kanë shtuar numrin e personave të prekur nga sëmundja e morthit, si pasojë e ekspozimit ndaj të ftohtit”.

ripped
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2F2018%2F12%2F30%2Finterviste-per-gazeten-shqiptare%2F|||”]Lexo Artikullin[/dt_default_button]
Nga Dr. Shk. Blerta Gjoni:
Si të mbrohemi nga plakja e lëkurës?

Stina e verës sjell me vete probleme të ndryshme të lëkurës. Ekspozimi në diell dhe mos marrja e masave mbrojtëse bën të mundur plakjen e lëkurës. Është e këshillueshme që kujdes të veçantë të tregojnë personat me lëkurë të bardhë.

bl-790x600
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2F2018%2F12%2F30%2Fsi-te-mbrohemi-nga-plakja-e-lekures%2F|||”]Lexo Artikullin[/dt_default_button]
Kirurgjia plastike, Blerta Gjoni: Gabimi fillon kur pacienti shihet si biznes.

“Kur flitet për kirurgjinë plastike, është e vërtetë që shumica e vajzave të reja (në fizikun e fytyrës së tyre) janë bërë të gjitha si kopje me kopjativ”, thotë për gazetën “Shëndet+” mjekja dermatologe Blerta Gjoni.

blerta
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2F2018%2F12%2F30%2Fkirurgjia-plastike-gabimi-fillon-kur-pacienti-shihet-si-biznes%2F|||”]Lexo Artikullin[/dt_default_button]