Rreth nesh

Dr. Shk. Blerta Gjoni

Blerta-Gjoni2

Dr. Shk. Blerta Gjoni Dermatologe me Diplomë Specializimi Pasuniversitar me titullin ‘ Mjeke Specialiste Dermatologe – Venerologe’. Me mbi 20 vite eksperience ne profesionin e saj, sot doktoreshe Blerta numeron nje numer shume te madh pacientesh te trajtuar. E trajnuar dhe specializuar ne qendrat me me ze europiane dhe boterore

Ne keto qendra Dr. Blerta ka zhvilluar specializime dhe trajnime ne fushen e dermatologjise dhe estetikes mjekesore si : Azienda Ospedaliere IRCS IDI Rome, Italy, Scholarship te EADV mbi Dermatologjine-Venerologji Bukuresht, Rumani, ekzaminimin e nishaneve pranë Qendrës Spitalore Universitare Gratz, Austri, Specializim për Peeling and Fillers në Scuola Dermatologia Estetica, Bolonja, Italy.
Dr Blerta, gjithashtu gezon dhe titullin “Doktor Shkencash” te marr prane Departamentit Dermatologjisë, Fakulteti i Mjekësisë.
Ne vitet e fundit Dr Blerta i ka kushtuar nje vemendje shume te madhe zhvillimit te estetikes mjekesore duke kryer specializime te shumta ne institutet e larta mjekesore europiane dhe amerikane.
Te gjithe eksperiencen e fituar nder vite si ne fushen e dermatologjise ashtu dhe ne ate te estetikes sot Dr Blerta e ushtron me profesionalizem ne Kliniken Brend.

Kualifikimet e Dr. Blerta Gjoni

[dt_vc_list]

  • Diplomë Specializimi Pasuniversitar me titullin ‘ Mjeke Specialiste Dermatologe- Venerologe’,
  • Specializim disa mujor pranë Departamentit Dermatologjise, Pediatrise, Lazer tratamento, Azienda Ospedaliere IRCS IDI Rome, Italy.
  • Scholarship te EADV mbi Dermatologjine-Venerologji Bukuresht, Rumani.
  • Specializim i thelluar për përdorimin e dermatoskopisë për ekzaminimin e nishaneve pranë Qendrës Spitalore Universitare Gratz, Austri.
  • Diplomë e Studimeve të Thelluara Pasuniversitare (Master), në Dermatologji
  • Intership njëmujor pranë Departamentit Dermatologjisë, Alergologjisë, Angiologjiseë në Vilheminen Hospital, Vienna, Austri.
  • Specializim për Peeling and Fillers në Scuola Dermatologia Estetica, Bolonja, Italy.
  • Diplomë “Doktore Shkencash” pranë Departamentit Dermatologjisë, Fakulteti i Mjekësisë.

[/dt_vc_list]

[dt_media_gallery_carousel resized_image_dimensions=”200×150″ image_border_radius=”0px” show_zoom=”n” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” include=”1794,1795,1796,1799,1801,1804,1807,1809,1810,1812,1813″ css_dt_gallery_carousel=”.vc_custom_1540760868034{padding-bottom: 70px !important;}”]

Rreth Klinikes 'Brend'

Klinika  “Brend” është zgjidhja perfekte për të gjitha nevojat e lekures tuaj.

“Brend” eshte nje klinike qe ofron sherbime per trajtimin e lekures si ne fushen e dermatologjise ashtu dhe ate te estetikes. Stafi i Klinikës Dermatologjike është i gatshëm të ndihmojë pacientët me probleme të përgjithshme të dermatologjisë dhe një shumëllojshmëri të shërbimeve estetike për anti-plakje dhe promovimin e lëkurës së shëndetshme.

Klinika Brend me eksperiencen e saj te gjate si dhe me ndihmën e instrumenteve të avancuar, ofron këshilla të specializuara në diagnostikimin dhe zgjidhjen e çështjeve të ndryshme të lëkurës.  Duke qene e orientuar drejt inovacionit dhe trendeve te kohes, ne kliniken Brend, sot gjenden pajisjet e fjales se fundit te shkences si per ekzaminimet dermatologjike ashtu dhe trajtimet estetike.

IMG_4013-1
[dt_media_gallery_carousel resized_image_dimensions=”200×150″ image_border_radius=”0px” show_zoom=”n” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” include=”2355,1829,2357,1820,2356,2358,2359,2361,2362,2363″]