Kryefaqja

Klinika dermatologjike-estetike Dr.Blerta Gjoni

Dr. Shk. Blerta Gjoni

Dr. Shk. Blerta Gjoni Dermatologe me Diplomë Specializimi Pasuniversitar me titullin ‘ Mjeke Specialiste Dermatologe – Venerologe’. Me mbi 20 vite eksperience ne profesionin e saj, sot doktoreshe Blerta numeron nje numer shume te madh pacientesh te trajtuar.

Dr Blerta, gjithashtu gezon dhe titullin “Doktor Shkencash” te marr prane Departamentit Dermatologjisë, Fakulteti i Mjekësisë.
Ne vitet e fundit Dr Blerta i ka kushtuar nje vemendje shume te madhe zhvillimit te estetikes mjekesore duke kryer specializime te shumta ne institutet e larta mjekesore europiane dhe amerikane.

[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fabout%2F|||” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]
Blerta Gjoni 6

Rreth Klinikes

Klinika  “Brend” është zgjidhja perfekte për të gjitha nevojat e lekures tuaj.

“Brend” eshte nje klinike qe ofron sherbime per trajtimin e lekures si ne fushen e dermatologjise ashtu dhe ate te estetikes. Stafi i Klinikës Dermatologjike është i gatshëm të ndihmojë pacientët me probleme të përgjithshme të dermatologjisë dhe një shumëllojshmëri të shërbimeve estetike për anti-plakje dhe promovimin e lëkurës së shëndetshme.

[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fabout%2F|title:Rreth%20Klinikes%20’Brend’||” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″]Me shume[/dt_default_button]
[dt_gallery_masonry bwb_columns=”desktop:4|h_tablet:4|v_tablet:3|phone:2″ image_sizing=”resize” resized_image_dimensions=”400×300″ image_border_radius=”0px” project_icon_color=”#ffffff” project_icon_border_width=”0px” include=”2369,1829,2370,2371,2372,2373,2374,2375″ css_dt_gallery=”.vc_custom_1544307271256{border-top-width: 70px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 20px !important;}”]

Prenotoni konsulten!

Telefono ne

+355 67 206 9962

[dt_fancy_title title=”SHERBIMET DERMATOLOGJIKE” title_size=”h3″ title_color=”title”]
[dt_fancy_title title=”Dermatoskopi” title_size=”h3″]

Dermatoskopia është ekzaminimi i lezioneve të lëkurës me një pajisje te quajtur ‘dermatoskop’. Ky instrument është i dobishëm për dermatologët në dallimin dhe percaktimin e mirë te dëmtimeve malinje (kanceroze) te lekures, sidomos në diagnozën e melanomës.

Dermatoscopy
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fdermatoskopi%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″ text_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1543251771857{margin-top: 30px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Trikoskopi” title_size=”h3″]

Trikoskopia është një metodë e ekzaminimi qe perdoret per vlerësimin dhe diagnostikimin e sëmundjeve të flokëve dhe kokës. Metoda lejon identifikimin e shpejtë të anomalive të flokëve dhe boshteve pa nevojën e marrjes së mostrave të flokëve për vlerësimin ex vivo

Trikoskopi
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Ftrikoskopi%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″ text_color=”#ffffff” text_hover_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1542728738020{margin-top: 30px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Krioterapi” title_size=”h3″]

Krioterapia është përdorimi lokal ose i përgjithshëm i temperaturave të ulëta në terapi mjekësore. Krioterapia përdor gazin e azotit ose argonit për të krijuar temperatura jashtëzakonisht të ftohta për të shkatërruar indet e sëmura.

krioterapi
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fkrioterapi%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″ text_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1543252055032{margin-top: 30px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Plexr” title_size=”h3″]

Metoda inovative jo-invazive, efektive në një kohë të shkurtër qe sherben per heqje te verrukeve ne zonen perreth qafes , tek krahet apo kudo qe vendosen me nje seance.

Heqje e verrukeve
[dt_default_button button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″ text_color=”#ffffff” text_hover_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1542140048312{margin-top: 30px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fdermatologji%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″ text_color=”#ffffff” text_hover_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1543252133280{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 20px !important;}”]Te gjitha sherbimet[/dt_default_button]
[dt_carousel slides_on_wide_desk=”6″ slides_on_desk=”6″ slides_on_lapt=”4″ slides_on_h_tabs=”6″ item_space=”20″ slide_to_scroll=”all” autoplay=”y” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px”]
trichoscopy
Alopecia
skleroterapi
krioterapi
Heqje e verrukeve
Psoriasis
Dermatoscopy (1)
[dt_fancy_image][/dt_carousel]
[dt_fancy_title title=”TRAJTIMET ESTETIKE MJEKESORE” title_size=”h3″ title_color=”title”]
[dt_fancy_title title=”Botoks” title_size=”h3″]

Botoxi redukton rrudhat e fytyrës në ballin tuaj, në mes të syve të tu, dhe në zonat delikate rreth syve. Injektimi i botoxit frenon kontraktimin e muskujve të fytyres të cilët shkaktojnë rrudha gjatë levizjeve te fytyres.

botoks 1
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fbotoks%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″ text_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1543252168809{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Filler” title_size=”h3″]

Filleri është një mbushës i indeve të buta të injektuara në lëkurë për të ndihmuar në mbushjen e rrudhave të fytyrës, duke rikthyer një pamje më të butë. Shumica e këtyre mbushësve të rrudhave janë të përkohshme….

Filler2_opt
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Ffiller%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″ text_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1543252203823{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]
[dt_fancy_title title=”Peeling” title_size=”h3″]

Peeling kimik është një procedurë që përdoret për të pakësuar dhe eliminuar rrudhat e sipërfaqshme rreth syve, gojës dhe në tërësi të lëkurës së fytyrës, lëkurën e plakur dhe në pamje të lodhur. Ne kliniken Brend,

Peeling_opt
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fpeeling%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″ text_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1543252239754{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 30px !important;}”]Me shume[/dt_default_button]
[dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fklinikablertagjoni.com%2Fmjekesi-estetike%2F|||” button_alignment=”btn_center” default_btn_bg_color=”#f7c7b0″ bg_hover_color=”#f7c7b0″ text_color=”#ffffff” text_hover_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1543252273306{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;}”]Te gjitha trajtimet[/dt_default_button]
[dt_carousel slides_on_wide_desk=”6″ slides_on_desk=”6″ slides_on_lapt=”4″ slides_on_h_tabs=”6″ item_space=”20″ arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px”]
mikrodermoabrazion
Trajtim me qumesht
peeling
AQUA DETOX
coolsculping1
PRP 2
Fototerapi e fytyres 2
radiofrekuence
[dt_fancy_image][/dt_carousel]
[dt_fancy_title title=”Emisione rreth shendetit” title_size=”h2″]
[dt_carousel arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px”][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=5YCkWT88buw” width=”400″][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=wV6Et0MCJIM” width=”400″][dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=uiySWzIaDi0″ width=”400″]
[dt_fancy_image type=”from_url” media=”https://www.youtube.com/watch?v=2eR67PV28yA” width=”400″][/dt_carousel]
[dt_gallery_masonry image_border_radius=”0px” project_icon_border_width=”0px” include=”2159,2160,2161,2162,2163,2165,2168,2167,2179,2172,2166,2164″]